This content has been restricted to logged in users only. Please login to view this content.

Kirjaudu

Tee ilmoitus

Tämän ilmoituskanavan kautta voit ilmoittaa tutkinnan kohteeksi Kotico konsernissa tapahtuneesta rikos-, rikkomus- tai väärinkäytösepäilystä. Ennen ilmoituksen tekemistä tutustu WB Fiksun sivustoon, erityisesti Ilmoittajalle kohdan informaatioon. Löydät sieltä tietoa mm. ketkä voivat ilmoittaa, mitä voit ilmoittaa, ilmoittajan saamasta suojasta jne.

Voit tehdä ilmoituksen käyttäen nimi- ja yhteystietojasi tai ilman niitä, molemmissa tapauksissa anonymiteettisi suojataan. Suosittelemme, että liität ilmoitukseen nimesi ja yhteystietosi, jolloin yrityksen luotettavat käsittelijät voivat olla sinuun yhteydessä esittääkseen tarkentavia kysymyksiä ja turvatakseen ilmoitusten tutkinnan parhaalla mahdollisella tavalla.

Saat vahvistuksen ilmoituksen vastaanottamisesta seitsemän päivän (7 pv) kuluessa ilmoituksen käsittelijältä. Vain työnantajan nimeämät ilmoitusten käsittelijät pääsevät käsittelemään tietoja ja heillä on salassapitovelvollisuus.

Suojaamme henkilötietoja huolellisesti koko niiden elinkaaren ajan. Kaikki tietoliikenne on salattua, joten ilmoituksen ja sen liitteiden jättäminen on turvallista.

Tutustu tietosuojaselosteeseen ennen ilmoituksen jättämistä

TEE ILMOITUS

Kirjoita huolenaiheestasi mahdollisimman yksityiskohtaisesti, jotta voimme ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin. Voit esimerkiksi mainita ilmoitukseen liittyvät henkilöt, ajankohdat ja tapahtumapaikat. Voit myös liittää ilmoitukseesi sähköisiä aineistoja.

WB Fiksu testi
Nimi
Nimi
Etunimi
Sukunimi
Valitse ilmoituksen kategoria
Jatkuuko tämä edelleen?

Maximum file size: 7.17MB