Ditt välbefinnande är vår passion.

Organisationens välbefinnande är byggd av välbefinnande individer. Odums digitala hälsolösningar hjälper dig och din organisation att nå sin fulla potential.

Främjar välbifinnande på arbetsplatsen, bevisligen.

Producerar värdefull information om personalens välbefinnande och risker.

Effektiva processer, effektiv resursutnyttjande.

Odum Health System – För organisationer och hälsovårdstjänster i Finland

Odum Health System är ett omfattande hälsosystem för företag och tjänsteleverantörer inom hälsovården i Finland.


Information som kan utnyttjas

Värdefull information om personalens välbefinnande. Ett fungerande system för hantering och målinriktat utnyttjande av information för att säkerställa personalens arbetsförmåga.

Process

En testad process som ger resultat för att utveckla personalens arbetsförmåga på ett omfattande sätt. Specialexperter från flera olika branscher medverkar i processen. Resultatet är en bättre livskvalitet för personalen och ökad lönsamhet för företaget.

Lönsamhet

Uppbyggande av lönsamhet genom att öka personalens välbefinnande och arbetsförmåga. Företagets lönsamhet ökar genom att leda välbefinnande på arbetsplatsen och minska sjukfrånvaro.

Integritetsskydd och datasäkerhet

Informationsbehandling gällande arbetsförmåga och välbefinnande på arbetsplatsen kräver ett omfattande integritetsskydd. Alla våra tjänster har byggts upp så att de är konfidentiella och har hög datasäkerhet.

AlvinOne – Intelligent välbefinnande i din mobil, var du än är

AlvinOne är en intelligent mobilapp som kan förutse risk av att bli sjuk, utföra elektroniska hälsogranskningar, styra och ge personlig feedback till användaren om möjliga åtgärder. AlvinOne är snart tillgänglig globalt och finns på flera språk.

 

Nyckeln heter prevention

Många av de vanligaste sjukdomar vi känner till, till exempel problem med stöd- och rörelseorganen, diabetes, stressrelaterad sjukdom, depression och addiktion kan förebyggas eller behandlas med bättre prognos ju tidigare sjukdomen upptäcks.

Information är första steget

Information är första steget Vi anser att det första steget mot en hälsosam framtid är att man inser sina personliga risker och söker information om sitt hälsotillstånd. AlvinOne ger en prognos av risken för att du drabbas av nedsatt hälsa eller sjukdom under de närmaste 12 månaderna på bara några minuter, med en exakthet på upp till 83%. .

AlvinOne är intelligent

Tekniken bakom AlvinOne är baserad på en maskinlärande algoritm som utvecklats i samarbete med VIT (Teknologiska Forskningscentralen i Finland). Flera år av forskning och analys av 5,5 miljoner hälsofaktorer ledde till skapandet av en artificiell intelligens som ryms i din ficka.

 

Kontakta oss

Verkställande direktör

Jukka Suovanen
+35841525 1725
jukka.suovanen@odum.fi

Produktutvecklingsdirektör

Henri Rautamo
+35841525 1724
henri.rautamo@odum.fi

Chief marketing officer

Johanna Varje
+358440423101
johanna.varje@odum.fi

Hälsokonsult & försäljning

Jesse Kaarna
+358407012374
jesse.kaarna@odum.fi

General admin

Aada Suomela
aada.suomela@odum.fi

Expertläkare

Riikka Mattila
riikka.mattila@odum.fi

Kontaktformulär